Skoda Octavia А5 1.6 MPi черный металик
|
|
Myrik86 | Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:03 | Сообщение # 31 |
Одноклубник
| 31 січня 2013
Зима йде і ми час від часу бачим такі краєвиди
Брату жінки ставили на минулих вихідних в його Акорд штатну автомагнітолу з ДВД , навігацією , блутузом , камерою заднього виду , .... , ...
Є ще бажання поставити камеру переднього вида , але це буде за декілька тижнів .
Октавія їздить .... а де їй діватися ..... Недавно була поміняна права стійка заднього стабілізатора . Потім достала мене ліва лампа ближнього світла фар ( як стукнеш по фарі - робить ... ) Найшов час і бажання - замінив
Так як було отримано подарунок - модельні авточехли в салон , то маючи паро хвилин на роботі - починаю встановлювати , щоб хоч трошки розправлялися на сідушках ...
Поки так ... часу і сил на своє авто практично не має . Чекаю потепління і збільшення світлового дня :)
Сообщение отредактировал Myrik86 - Неділя, 15 Грудня 2013, 00:29 |
|
| |
Myrik86 | Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:05 | Сообщение # 32 |
Одноклубник
| Є фото зроблені при розборці Аккорда
Встановлення монітора замість штатного інформаційного дисплея
Прийшла пора "ламати" CR-V
Поставлений
Після проробленої роботи можна і в карти пограти
Всі нюанси по установці і більше фото будуть пізніше . Залишилось ще камеру заднього вида підключити . А так встановлено Штатну голову з GPS навігацією , ТВ-тюнером ( не ловить нічого - розроблений для цифри ) , вихода для I-Pod , USB , 3G modem для Інтернета . Порадувало меню - розроблене на базі віндовс , і технічно виглядає і працює як на Iphone . Ціна - якість бомба . Собі такий хочу в Октавію ....
|
|
| |
Myrik86 | Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:06 | Сообщение # 33 |
Одноклубник
| 25 лютого
Добрався я до мобільних телеФонів . Є декілька фото і що робилось ... Так потрошки встановлював чехли в салон
Розміняв 103 тис км
Безкоштовна мийка з керкером на дворі в +2С
|
|
| |
|
Myrik86 | Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:09 | Сообщение # 35 |
Одноклубник
| Продовжив обтягувати салон . Витянув передні сідушки
Розібрав і почав обтягувати
Салон весь зібраний . Виглядає гарно . Хороші фото будуть десь після мийки .
|
|
| |
|
Myrik86 | Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:13 | Сообщение # 37 |
Одноклубник
| 24 березня Давно знову не писалось , бо особливо не було що писати . Аномально низька температура для березня , хоч в нас набагато краще чим те що робиться взагалі в Україні . Сніг сьогодні трошки випав , а так його не має ... В неділю помив машину і вирішив зробити малу фотосесію авто і салона
Салон
В живу салон виглядає багатіше і чорніше :)
Сообщение отредактировал Myrik86 - Неділя, 15 Грудня 2013, 00:49 |
|
| |
Myrik86 | Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:14 | Сообщение # 38 |
Одноклубник
| 24 березня ( НЕДІЛЯ !!! - не треба було щось робити )
Так як приходить час ТО ( 105 тис км ) куплено всі фільтра фірми Mahle ( окрім топливного , бо його міняв менш як 10 тис тому із за появившогося свиста в районі правого заднього колеса ) Рішив поки поміняти фільтр салона ( брав неугольний ) і фільтр повітряний ( не для холодних кліматичних умов , хоч в мене стояв саме він )
Оригінальний повітряний фільтр для холодних кліматичних умов ( часом пишуть експортна модифікація ) - Made in China
Як міняв фільтр салона - не фотографував . Замічу що всі фільтри так і запчастини до мене стояли оригінальні , що підтверджує гарантійне обслуговування автомобіля в оф. диллера .
Сообщение отредактировал Myrik86 - Неділя, 15 Грудня 2013, 15:21 |
|
| |
Myrik86 | Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:18 | Сообщение # 39 |
Одноклубник
| 25 березня
В середині дня різко зявляться вібрація на авто , яка збільшується в районі 60 км/год - а далі їхати не реально . Перше - розлетілась ступиця передня чи кулак - чого чекав . Зупинився - троїть мотор ....
Сообщение отредактировал Myrik86 - Неділя, 15 Грудня 2013, 15:04 |
|
| |
|
Myrik86 | Дата: Неділя, 15 Грудня 2013, 01:00 | Сообщение # 41 |
Одноклубник
| Знову давно нічого не писав . Часу не хватає банально .... Ще й дуже обідно , що більшість загружених фотографій на сайт radikal ua банально пропала .... Буду якось потихенько відновлювати написані раніше пости з фотографіями ....
Сообщение отредактировал Myrik86 - Неділя, 15 Грудня 2013, 01:01 |
|
| |
Myrik86 | Дата: Неділя, 15 Грудня 2013, 01:03 | Сообщение # 42 |
Одноклубник
| Із сьогоднішнього реального пробіг вже пройшов відмітку в 115тис км . За цей період : В серпні їздив на машині на море . Мукачево-Львів-Рівне-Житомир-Умань-Одеса-Маяки-БілгородДністровськ-Затока :) 1260км Назад Затока-БелгородДністровськ-Одеса-Умань-Віниця-Хиельницький-Тернопіль-Почаїв-Львів-Мукачево - десь 1300км . Так заправлявся газом як звичайним бензином на колонці в Одесі
|
|
| |
Myrik86 | Дата: Неділя, 15 Грудня 2013, 01:05 | Сообщение # 43 |
Одноклубник
| Лічим наслідки наших доріг - особливо участка Умань-Тернопіль і Почаїв-траса Київ-Чоп
Оригінальна тяга
По стану - відходила 113 тис - буде іще їздити Донор
а далі смазка і трошки роботи і тяга знову як нова ( поміняв пильник і все гуд - основне такі речі вчасно діагностувати )
|
|
| |
Myrik86 | Дата: Неділя, 15 Грудня 2013, 01:33 | Сообщение # 44 |
Одноклубник
| На даний момент ще багато чого зроблено по авто , але про це напишу пізніше . Із того що мене зараз бентежить на автомобілі - і що саме цікаво - не можу найти причину .... Маю посторонній шум в ходовій частині авто . Шум візуально прослуховується спереді . Проявляється більше при пониженні зовнішньої температури навколишнього середовища , але і присутній при інших температурах . Значить при їзді особливо 70/80 і більше км/год навіть по ідеально прямій дорозі в момент нажимання на педаль газу і повороті руля в ліво - я і пасажири чують посторонній шум , який напоминає сильний шум підшипника ( це вже навіть не гул а більше нагадує вже якесь похрумкумання з гулом ) . Но сказати що хрумтить теж не можу . Щось таке як "останній день " підшипнику . Що цікаво , при аналогічній маніпуляції рульом в ліво ( чи поворот наліво ) тих же високих швидкостях но без натискання на педаль газу - шума не має !!!!! І це може бути в 160км/год . З такою проблемою я вже мирюся 15 тис , якщо не більше . Причину шума найти не можу !!!! Що було зроблено : 1. Підняв на підйомнику авто . Виключив антибукс . Розігнав авто до 180 км/год . Заглушив двигун і крутив рульом в різні сторони . Тишина !!!!! 2. З місця по колу стартував різко з повністтю вивернутими колесами - Тишина !!!! 3. Недавно ніби був замічений люфт в передньому правому підшипнику - ну вот думаю - вот ВОНО !!!! Купив ступицю і поміняв її . Обідно но звук залишився !!!!!! 4. Сьогодні з знайомим механіком знову тестував авто і показував що є проблема . Питав що то може бути .... Замітив ще нюанс . При нагрузці на полуося і повороті вліво - маю звук . Звук збільшується при наборі швидкості і силі натискання на педаль газа . При активному торможенні коробкою ( скидуванням газа ) на 4й передачі ( швидкість порядка 120км/год ) при вивороті руля вліво - теж чути шум но дещо менший чим при наборі швидкості . Коли переключився на пяту , тим самим не даючи таку нагрузку - шум при вивороті саме вліво рульом практично пропав . P.S. Жодного посторонього звука при аналогічних нагрузках при їзді прямо чи направо - не має . Розганяв авто до 190км/год по Київській трасі - тишина при прямолінійній їзді і повороті направо . Лише варто трохи повернути на ліво і натиснути на педаль газу - гул ..... Моє припушення - є якийсь незначний дефект в внутрішньому поворотному ШРУСі ( на крайній випадок - зовнішньому ) . Вже грубо 1тис грн пішла в непотрібному напрямку ..... все міняти банально не хочеться . Так і доїздитися до ручки , коли щось розвалиться - тоже . Прошу допомоги . Може хто стикався , може знає за таку болячку VAG А5 платформи .... . Дякую .
|
|
| |
Chamber | Дата: Неділя, 15 Грудня 2013, 02:46 | Сообщение # 45 |
"Ыыыы"
Одноклубник
| жесть, тут уже полтора года кроме автора никто не отписывается
это вам не это!
http://www.drive2.ru/cars/citroen/c4_vts/c4_vts/chamber/ 
|
|
| |
Андрей_А5 | Дата: Неділя, 15 Грудня 2013, 03:27 | Сообщение # 46 |
Одноклубник
| Chamber, 3946 переглядів. Я заходжу читати. Цікаво!
|
|
| |