[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Skoda Octavia А5 1.6 MPi черный металик
Myrik86Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:03 | Сообщение # 31
Одноклубник
Награды: 0
Skoda рейтинг: 0
31 січня 2013

Зима йде і ми час від часу бачим такі краєвиди

Брату жінки ставили на минулих вихідних в його Акорд штатну автомагнітолу з ДВД , навігацією , блутузом , камерою заднього виду , .... , ...

Є ще бажання поставити камеру переднього вида , але це буде за декілька тижнів .

Октавія їздить .... а де їй діватися ..... Недавно була поміняна права стійка заднього стабілізатора .
Потім достала мене ліва лампа ближнього світла фар ( як стукнеш по фарі - робить ... ) Найшов час і бажання - замінив

Так як було отримано подарунок - модельні авточехли в салон , то маючи паро хвилин на роботі - починаю встановлювати , щоб хоч трошки розправлялися на сідушках ...

Поки так ... часу і сил на своє авто практично не має . Чекаю потепління і збільшення світлового дня :)

Сообщение отредактировал Myrik86 - Неділя, 15 Грудня 2013, 00:29

Myrik86Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:05 | Сообщение # 32
Одноклубник
Є фото зроблені при розборці Аккорда

Встановлення монітора замість штатного інформаційного дисплея

Прийшла пора "ламати" CR-V

Поставлений

Після проробленої роботи можна і в карти пограти

Всі нюанси по установці і більше фото будуть пізніше . Залишилось ще камеру заднього вида підключити .
А так встановлено Штатну голову з GPS навігацією , ТВ-тюнером ( не ловить нічого - розроблений для цифри ) , вихода для I-Pod , USB , 3G modem для Інтернета . Порадувало меню - розроблене на базі віндовс , і технічно виглядає і працює як на Iphone . Ціна - якість бомба . Собі такий хочу в Октавію ....

Myrik86Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:06 | Сообщение # 33
Одноклубник
25 лютого

Добрався я до мобільних телеФонів . Є декілька фото і що робилось ...
Так потрошки встановлював чехли в салон

Розміняв 103 тис км

Безкоштовна мийка з керкером на дворі в +2С

Myrik86Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:08 | Сообщение # 34
Одноклубник
Був придбаний випадково довгошуканний захист правий днища . І що цікаво - від Джети бензинової. Він один в один із Октавією А5

мій

Ціна питання смішна ...

Встановив це щастя

Так всі знизу зліва

Так було знизу справа

Поставив все те що там мало стояти

Заодно поміняна задня права стійка стабілізатора (фото)

Myrik86Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:09 | Сообщение # 35
Одноклубник
Продовжив обтягувати салон . Витянув передні сідушки

Розібрав і почав обтягувати

Салон весь зібраний . Виглядає гарно . Хороші фото будуть десь після мийки .

Myrik86Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:11 | Сообщение # 36
Одноклубник
26 лютого

Був сьогдні вільний час , значить рішив розібрати тонель і витянути задній воздуховод .
Вот так розібрав

Вот що маєм по факту демонтажа

Приємний сюрприз :)

Найдена рещітка воздуховода

Розбираєм

Миєм і складуєм :)

Таким чином получилось трошки поекономити на авто :)

Myrik86Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:13 | Сообщение # 37
Одноклубник
24 березня
Давно знову не писалось , бо особливо не було що писати . Аномально низька температура для березня , хоч в нас набагато краще чим те що робиться взагалі в Україні . Сніг сьогодні трошки випав , а так його не має ...
В неділю помив машину і вирішив зробити малу фотосесію авто і салона

Салон

В живу салон виглядає багатіше і чорніше :)

Сообщение отредактировал Myrik86 - Неділя, 15 Грудня 2013, 00:49

Myrik86Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:14 | Сообщение # 38
Одноклубник
24 березня ( НЕДІЛЯ !!! - не треба було щось робити )

Так як приходить час ТО ( 105 тис км ) куплено всі фільтра фірми Mahle ( окрім топливного , бо його міняв менш як 10 тис тому із за появившогося свиста в районі правого заднього колеса )
Рішив поки поміняти фільтр салона ( брав неугольний ) і фільтр повітряний ( не для холодних кліматичних умов , хоч в мене стояв саме він )

Оригінальний повітряний фільтр для холодних кліматичних умов ( часом пишуть експортна модифікація ) - Made in China

Як міняв фільтр салона - не фотографував . Замічу що всі фільтри так і запчастини до мене стояли оригінальні , що підтверджує гарантійне обслуговування автомобіля в оф. диллера .

Сообщение отредактировал Myrik86 - Неділя, 15 Грудня 2013, 15:21

Myrik86Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:18 | Сообщение # 39
Одноклубник
25 березня

В середині дня різко зявляться вібрація на авто , яка збільшується в районі 60 км/год - а далі їхати не реально . Перше - розлетілась ступиця передня чи кулак - чого чекав .
Зупинився - троїть мотор ....

Сообщение отредактировал Myrik86 - Неділя, 15 Грудня 2013, 15:04

Myrik86Дата: Середа, 10 Квітня 2013, 00:21 | Сообщение # 40
Одноклубник
29 березня

З 25го до 29го авто так і не стояло . Були замінені свічки - не помогло . Знайдена проблема . І з тією проблемою авто їздило 4 дня і НЕ ТРОЇЛО !!!!

Куплений новий оригінальний провід 4го циліндра

Старий же був в такому стані

а катушка така

Думав витяну остаток провода , все зачищу , поставлю новий провід і обійдеться все ..... але ж ні

Прийшлось все складувати назад і молитися щоб двигун не троїв . І що саме цікаво , при такій сигуації з даним проводом , його остатком і обгорілій катушці , авто робило безпроблемно і я ще на ньому 100 км проїхав доки не поміняв .
Далі була куплена нова оригінальна катушка

і все за 15ть хвилин поставлено на авто

Поки все :)

Myrik86Дата: Неділя, 15 Грудня 2013, 01:00 | Сообщение # 41
Одноклубник
Знову давно нічого не писав . Часу не хватає банально .... Ще й дуже обідно , що більшість загружених фотографій на сайт radikal ua банально пропала .... Буду якось потихенько відновлювати написані раніше пости з фотографіями ....

Сообщение отредактировал Myrik86 - Неділя, 15 Грудня 2013, 01:01

Myrik86Дата: Неділя, 15 Грудня 2013, 01:03 | Сообщение # 42
Одноклубник
Із сьогоднішнього реального пробіг вже пройшов відмітку в 115тис км .
За цей період :
В серпні їздив на машині на море . Мукачево-Львів-Рівне-Житомир-Умань-Одеса-Маяки-БілгородДністровськ-Затока :) 1260км Назад Затока-БелгородДністровськ-Одеса-Умань-Віниця-Хиельницький-Тернопіль-Почаїв-Львів-Мукачево - десь 1300км .
Так заправлявся газом як звичайним бензином на колонці в Одесі

Myrik86Дата: Неділя, 15 Грудня 2013, 01:05 | Сообщение # 43
Одноклубник
Лічим наслідки наших доріг - особливо участка Умань-Тернопіль і Почаїв-траса Київ-Чоп

Оригінальна тяга

По стану - відходила 113 тис - буде іще їздити
Донор

а далі смазка і трошки роботи і тяга знову як нова ( поміняв пильник і все гуд - основне такі речі вчасно діагностувати )

Myrik86Дата: Неділя, 15 Грудня 2013, 01:33 | Сообщение # 44
Одноклубник
На даний момент ще багато чого зроблено по авто , але про це напишу пізніше .
Із того що мене зараз бентежить на автомобілі - і що саме цікаво - не можу найти причину ....
Маю посторонній шум в ходовій частині авто . Шум візуально прослуховується спереді . Проявляється більше при пониженні зовнішньої температури навколишнього середовища , але і присутній при інших температурах . Значить при їзді особливо 70/80 і більше км/год навіть по ідеально прямій дорозі в момент нажимання на педаль газу і повороті руля в ліво - я і пасажири чують посторонній шум , який напоминає сильний шум підшипника ( це вже навіть не гул а більше нагадує вже якесь похрумкумання з гулом ) . Но сказати що хрумтить теж не можу . Щось таке як "останній день " підшипнику . Що цікаво , при аналогічній маніпуляції рульом в ліво ( чи поворот наліво ) тих же високих швидкостях но без натискання на педаль газу - шума не має !!!!! І це може бути в 160км/год .
З такою проблемою я вже мирюся 15 тис , якщо не більше . Причину шума найти не можу !!!!
Що було зроблено :
1. Підняв на підйомнику авто . Виключив антибукс . Розігнав авто до 180 км/год . Заглушив двигун і крутив рульом в різні сторони . Тишина !!!!!
2. З місця по колу стартував різко з повністтю вивернутими колесами - Тишина !!!!
3. Недавно ніби був замічений люфт в передньому правому підшипнику - ну вот думаю - вот ВОНО !!!! Купив ступицю і поміняв її . Обідно но звук залишився !!!!!!
4. Сьогодні з знайомим механіком знову тестував авто і показував що є проблема . Питав що то може бути .... Замітив ще нюанс . При нагрузці на полуося і повороті вліво - маю звук . Звук збільшується при наборі швидкості і силі натискання на педаль газа . При активному торможенні коробкою ( скидуванням газа ) на 4й передачі ( швидкість порядка 120км/год ) при вивороті руля вліво - теж чути шум но дещо менший чим при наборі швидкості . Коли переключився на пяту , тим самим не даючи таку нагрузку - шум при вивороті саме вліво рульом практично пропав .
P.S. Жодного посторонього звука при аналогічних нагрузках при їзді прямо чи направо - не має . Розганяв авто до 190км/год по Київській трасі - тишина при прямолінійній їзді і повороті направо . Лише варто трохи повернути на ліво і натиснути на педаль газу - гул .....
Моє припушення - є якийсь незначний дефект в внутрішньому поворотному ШРУСі ( на крайній випадок - зовнішньому ) . Вже грубо 1тис грн пішла в непотрібному напрямку ..... все міняти банально не хочеться . Так і доїздитися до ручки , коли щось розвалиться - тоже .
Прошу допомоги . Може хто стикався , може знає за таку болячку VAG А5 платформи .... . Дякую .

ChamberДата: Неділя, 15 Грудня 2013, 02:46 | Сообщение # 45
"Ыыыы"
Одноклубник
Награды: 3
Skoda рейтинг: 4
жесть, тут уже полтора года кроме автора никто не отписывается dur_69

это вам не это!

http://www.drive2.ru/cars/citroen/c4_vts/c4_vts/chamber/

Андрей_А5Дата: Неділя, 15 Грудня 2013, 03:27 | Сообщение # 46
Одноклубник
Награды: 5
Skoda рейтинг: 152
Chamber, 3946 переглядів. Я заходжу читати. Цікаво!

• Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук: