Не закривається попільничка.
|
|
MAECTP0 | Дата: Понеділок, 31 Жовтня 2011, 15:14 | Сообщение # 1 |
Удаленные1
| Завдяки нашим відомим дорогоам напрямку Тернопіль, Хмельницький... сталась халепка. На ямі так трусонуло що вискочила попільничка що біля важіля КП. Вставив назад а кришка не закривається. Вірніше не фіксується. Відкривається назад. ТОбто десь фіксатор навернувся.
Лице
зад
Як я розумію на цьому важільку має бути ще щось. Хтось в курсі? чи може має таку робочу й відпродасть? Перед тим як шукати по магазинах шротах спробую тут комусь гроші заплатити.
президент - партія регіонів, уряд - партія регіонів, верховна рада - партія регіонів, облдержадміністрація - партія регіонів, райдержалміністрація - партія регіонів, в державі бардак, винні - американці і націоналісти
|
|
| |
o-key | Дата: Понеділок, 31 Жовтня 2011, 21:49 | Сообщение # 2 |
Одноклубник
| Quote (MAECTP0) На ямі так трусонуло що вискочила попільничка Фига се трухануло колеса целые без шишек???
|
|
| |
MAECTP0 | Дата: Понеділок, 31 Жовтня 2011, 22:06 | Сообщение # 3 |
Удаленные1
| Quote (o-key) колеса целые без шишек???
та ніби. більше 1000 після того мотнув й ніяких симптомів.
уточняю що кришка відкрилась й вилетіла середня частина. Але то всерівно не хіло трусонуло.
президент - партія регіонів, уряд - партія регіонів, верховна рада - партія регіонів, облдержадміністрація - партія регіонів, райдержалміністрація - партія регіонів, в державі бардак, винні - американці і націоналісти
Сообщение отредактировал MAECTP0 - Понеділок, 31 Жовтня 2011, 22:07 |
|
| |
MAECTP0 | Дата: Субота, 12 Листопада 2011, 23:29 | Сообщение # 4 |
Удаленные1
| Quote (o-key) Фига се трухануло колеса целые без шишек??? можливо треба уточнити. Вилетіла внутрішня частина попільнички. Кришка відкрилась. У внутрішньої частини відламалась одна чатина - обмежувач - щоб вона не відлітала. Це я найшов.
Отже. Так як сьогодні треба було вигнати "коней" по справах то вирішив заскочитина шкоду-сервіс й шрот щоб взнати чи я правий щодо того що в крішці відламався кусочок й тому вона не фіксується. Ну й купити нову кришку. Кришку нову не купити ні на шроті ні на сервісі. Лише попільничку в комплекті. На сервісі - 340грн, на шроті - 200. "Ну вас нах"- подумав я й поїхав до власного майстра. На сервісі підтвердили мою здогадку про відламаний кусочок. Отже треба новий приклеїти. Думав відрізати в палички чупа-чупса. Але майстер забакланив. Сказав що то китайозство й примостив метал!!!
кришка закривається, фіксується... я довольний. Майстер остограмився й теж довольний.
340грн за пластмасову ..йню. пісєц.
Сообщение отредактировал MAECTP0 - Субота, 12 Листопада 2011, 23:29 |
|
| |